Menu Sluiten

Zeer mooie zonwering voor horeca

zonwering voor horeca

De mooiste zonwering voor horeca koop je natuurlijk bij Xterior. Hier zijn wij onlangs ook zeer goed geslaagd, om een overkapping over het gehele terras aan te schaffen. In eerste instantie wilden wij een paar parasols kopen, maar toen wij in het assortiment aan het kijken waren, zagen wij andere, interessante voorbeelden. Online zagen wij zoveel mooie voorbeelden, dat wij even door de bomen het bos niet meer zagen. Daarom hebben wij hier om advies gevraagd en gekregen. Tijdens een zeer goed gesprek werd er gekeken wat de mogelijkheden waren en die waren er meer dan genoeg.

Schermen en zonwering voor ons horeca terras gekocht

Het advies gesprek die wij met Xterior hadden gehad, heeft veel vruchten afgeworpen. Nu pas hadden wij in de gaten dat een goed terras er ook voor kan zorgen dat de omzet gaat stijgen. Daarom hebben wij alles uit de kast gehaald om ons terras zo klantvriendelijk te maken.

Samen met Xterior hebben wij ons terras flink aangepakt. Als eerste zijn er schermen aan de zijkanten geplaatst. Hierdoor is ons terras duidelijk afgeschermd voor de mensen die hier overheen willen lopen om naar de stad te gaan. De parasols hebben het geheel afgemaakt en hebben wij nu een prachtig terras, waar het heerlijk vertoeven is.