Ben jij op zoek naar een merk dat een lange geschiedenis heeft en een mooi aanbod heeft aan warme kledingstukken? Dan is het zeker aan te raden eens het aanbod te bekijken van woolrich jassen bij hans voortman. Het merk woolrich is niet een merk wat recentelijk is opgericht, maar heeft een lange geschiedenis. Zo is het merk in 1830 maar liefst opgericht door de twee zaken partners John Rich en Daniel McCornick. In deze tijd waren er namelijk veel bouwvakkers die werkten in de omgeving en zij hadden het soms koud tijdens hun werkzaamheden. Daardoor begonnen de mannen dekens te maken die van een warme kwaliteit wol waren gemaakt, zodat de bouwvakkers goed warm bleven. Ook tijdens de burger oorlog was het merk woolrich bezig om kleding te maken die ervoor zorgde dat het ideaal was voor jouw lichaams temperatuur, en om deze op de beste manier jouw lichaam warm te houden tijdens koude dagen. 

 Woolrich nu  

Nadat het merk dus in de oorlog kledingstukken ging maken besloten ze van start te gaan onder een echte merknaam; woolrich. Het idee hiervoor was omdat er nog steeds veel arbeiders waren die behoeften hadden aan warme kleding. Zeker in het noorden van Amerika en Alaska kan het erg koud worden tijdens de winter. Je kunt daarom nu bij Hans Voortman kiezen voor een van de kledingstukken van het merk. Een van de meest populaire items is de parka die jouw met temperaturen van 30 graden onder nul nog lekker warm houd.  

 Mode  

Het merk is erg mode bewust en is dan ook continu bezig om te kijken hoe ze nieuwe kledingstukken en jassen kunnen maken die van de hoogste kwaliteit zijn, en daarnaast ook voldoen aan de laatste mode. Verder werkt woolrich samen met enkele fabrieken wereldwijd waarbij er erg veel aandacht is voor elke stap in het ontwerp en maken van het kledingstuk. Ook daardoor is de kwaliteit van de kleding zo hoog.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *