Menu Sluiten

Wat houdt de basis boekhouding opleiding in?

Wanneer je aan de slag wilt gaan met de basis boekhouding opleiding, dan leer je omgaan met financiële administratie. Je krijgt duidelijk inzichten in diverse boekhoudtechnieken en daarnaast maak je op een eenvoudig maar efficiënte manier kennis met de boekhouding. De opleiding duurt in totaal tien lessen. De basis boekhouding opleiding is de goede keuze wanneer je met boekhouding wilt werken of wanneer je zelf de boekhouding van je bedrijf wilt gaan voeren. Wanneer je een administratieve baan hebt, kan het ook aantrekkelijk zijn om deze cursus te volgen, om zo je kennis te verbreden.

De opleiding Basis Boekhouding is zeer interessant en daarnaast ook veel gevraagd door werkgevers. Iedere organisatie voert een financiële administratie en daarom hebben veel bedrijven hier vraag naar. Nadat je de basis boekhouding opleiding hebt gevolgd, kun je ook nog een vervolgopleiding kiezen, zoals Basiskennis Calculatie of Praktijkdiploma Boekhouden.

Basis Boekhouding opleiding: deze onderwerpen komen aan bod

Tijdens de opleiding ga je aan de slag met een aantal onderdelen. Zo leer je meer over de balans, grootboekrekeningen en de kolommenbalans, maar ook over het eigen vermogen, vreemde vermogen, belastingen, duurzame productiemiddelen, inkopen en verkopen, dagboeken, subadministraties en meer. In 10 lessen van drie uur ga je met deze onderwerpen aan de slag en leer je de basis over boekhouding. Je krijgt altijd les van ervaren docenten die je begeleiden en goed voorbereiden op het behalen van de examens. Zodra je de examens goed hebt afgerond, ontvang je het diploma en kun je de boekhoudkundige administratie van een bedrijf doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *