Menu Sluiten

Sfeer creëren? maak er wat moois van!

Natuurlijk heb je een heleboel manieren om de sfeer van je woonkamer te versterken. Een poster of schilderij ophangen, je muur een nieuw kleurtje geven of het behang vervangen, een bijzondere lamp neerzetten in de hoek van de kamer, you name it! Maar de kleine details, de aandoenlijke decoraties en zelfs praktische hulpjes tellen zeker mee. Geef de zintuigen van je gasten eens goed de kost. Trouwens, wanneer je alleen bent wil je ook van een prettige ambiance genieten! Gelukkig heeft Cookinglife voor ieder wat wils.

Kaarsen

In plaats van zo’n grote, felle en overhangende lamp aan te zetten, kunnen we je aanraden om wat kaarsjes te ontsteken wanneer je een intieme sfeer wilt creëren. Zeker aan en rond de eettafel werkt dit fantastisch! Zolang jullie tijdens het diner baden in het licht van deze tijdelijke branders en de lampen in de rest van de ruimte flink gedimd zijn, komen jullie als gezelschap een stuk nader tot elkaar, je zult het zien. Plaats je kaarsen strategisch en geniet van de gezelligheid!

Huisparfum

Nee, er is niets dat je hoeft te verbloemen om in je woning een bepaalde geur zich te laten gelden. Maar een huisparfum maakt wel de geborgenheid van je woning helemaal af. Voor ieder seizoen is er wel een aroma beschikbaar en kunt deze verspreiden met behulp van branders, verstuivers of de welbekende geurstokjes.

Theedoos

Natuurlijk geef je er de voorkeur aan om je gasten een keuze te bieden. Een theedoos op tafel zetten levert dan ook meer dan verschillende smaken op; je geeft je bezoekers het idee dat ze welkom zijn omdat ze zelf mogen bepalen wat ze precies drinken! Vind je dat te ver gezocht? Oké, dat kan. Maar geef toe dat zo’n houten theedoos heel gezellig staat op – hoe ironisch ook – je koffietafel!