Menu Sluiten

Schoonmaakbedrijf Eindhoven


Al bijna drie decennia bestaat het bedrijf J&S Bedrijfsdiensten, opgericht door Henny en Anja Janssen. Schoonmaken is een secure klus en daarbij is het belangrijk dat je oog hebt voor detail. Henny en Anja beschikken beiden over deze kwaliteit. Deze kwaliteit én het feit dat ze beiden hard werken heeft al voor veel tevreden klanten gezorgd. Na jarenlang hard werken heeft Jolanda Janssen, de dochter van Henny en Anja, het bedrijf overgenomen. Marcel Verdonk is haar zakenpartner en samen runnen zij dit bedrijf. Schoonmaakbedrijf Eindhoven mag dan ook van geluk spreken dat het bedrijf door de familie is overgenomen, want als je een ruimte écht schoon wilt hebben, dan ben je hier bij het goede adres.


Schoonmaak professionals


De  medewerkers die werken bij J&S Bedrijfsdiensten zijn experts en weten precies hoe zij een ruimte helemaal schoon moeten maken. De juiste motivatie, oog voor detail en representativiteit zijn essentieel. Loyaliteit en professionaliteit kenmerken de medewerkers. Doordat het bedrijf een vast team heeft en vaste invalkrachten kent, zie je bij de afspraken altijd een bekend gezicht. Dit geeft een vertrouwd gevoel. Daarnaast kun je makkelijk contact opnemen als je vragen hebt.


Bewezen kennis


J&S Bedrijfsdiensten beschikt over een OSB-keurmerk. Wanneer je een OSB-keurmerk hebt, beschik je als bedrijf over brede vakkennis, is je administratie op orde, betaal je belasting en premies en heb je alle benodigde verzekeringen in huis. Met een OSB-keurmerk wordt nog eens extra bewezen dat het bedrijf betrouwbaar is en goed functioneert. Verschillende onderdelen maken deel uit van het OSB-keurmerk, namelijk de NEN 4400-1 norm, de Code Verantwoordelijk Marktgedrag en een aantal eisen specifiek gericht op het schoonmaken. Kortom, mocht je twijfelen over een schoonmaakbedrijf, J&S Bedrijfsdiensten is bewezen gespecialiseerd in het schoonmaken.

Schoonmaakwerkzaamheden

Wanneer je een dag hebt schoongemaakt, voel je vaak de dag erna spierpijn of andere lichamelijke ongemakken. Schoonmaken is dus een intensieve activiteit. Verantwoorde prijzen en eerlijkheid zijn belangrijk. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij het bedrijf hoog in het vaandel.