Menu Sluiten

Landelijk industriële keuken eindelijk hier gevonden

landelijk industriele keuken

Ik hou van industrieel en landelijk. Deze combinatie vind je terug in mijn hele huis. Zowel in de inrichting als in de accessoires. Mijn keuken was vorig jaar aan vervanging toe, je kunt wel raden wat voor type keuken ik graag wilde. Dit bleek echter alleen niet zo gemakkelijk. De ene keer vond ik tijdens mijn zoektocht een schitterende landelijke keuken, een andere keer juist weer een mooie industriële keuken. Maar een landelijk industriële keuken, die kon ik juist nergens vinden. Een collega gaf me de tip om hier eens binnen te lopen. Het was precies wat ik zocht! Er was volop keuze op het gebied van landelijk industriële keukens. Al snel had ik mijn droomkeuken gevonden! De verkoper liet me eerst lekker rondkijken en kwam pas na een kwartiertje naar me toe. Toen had ik al mijn vragen verzameld en konden we gericht aan de slag. Binnen twee uurtjes waren we eruit!

landelijk industriele keuken

Volop genieten

Nu mijn landelijk industrieel keuken helemaal klaar is, geniet ik met volle teugen. Ik heb ook genoten van het aankopen van de keuken, de dag van plaatsing en de service die erna nog prima verleend werd. Zo kan het dus ook! Wat een super bedrijf dit. Grote klasse!