Menu Sluiten

Koffietijd? Trakteer je gasten en jezelf!

Wanneer je bezoekers op de bank ploffen om eens gezellig bij te kletsen, wil je natuurlijk de beste gastvrouw- of heer ooit zijn. Daarom is het uitgebreide servies van Cookinglife precies wat je moet hebben om origineel voor de dag te komen! Behalve iets lekkers wil je je gasten toch immers ook een fijne sfeer voorschotelen? We deden even een greep uit ons ruime assortiment om je een voorbeeld van de vele mogelijkheden te geven.

Koppen en schotels

Moet je de bekers waar je warme dranken in schenkt aan het toeval overlaten qua uiterlijk? Natuurlijk niet! Kies daarom juist iets dat bij je interieur en/of persoonlijkheid past. Je kunt gaan voor zwart-wit of kleur, glansrijk of sober. En dankzij onze dubbelwandige glazen worden bekers nooit te warm om vast te houden. Zo tref je bij Cookinglife niet alleen maar koppen, glazen en schotels voor koffie en thee die een streling zijn voor het oog maar ook nog eens praktisch uit de hoek komen!

Cafetière

Zo, wat een duur woord! Ruilen voor viaduct? Sorry, flauwe grap. Hoe dan ook, het maken van koffie wordt met dit handmatig bediende apparaat een stuk persoonlijker. Je vult het met gemalen koffiebonen, voegt er heet water aan toe en laat het tien minuten intrekken. Vervolgens druk je langzaam de zeef naar beneden en ontstaat er – het zal je niet verbazen – koffie! Dankzij de handelingen in dit proces wordt een cafetière ook wel een French press genoemd.

Theepot

Lekker hoor, zo’n bakkie troost. Maar het kan natuurlijk zijn dat je gasten liever thee willen. Ook dan moet je bij Cookinglife zijn! Hier kun je namelijk in ontzettend veel verschillende soorten en maten een theepot uitkiezen. Want geef nou toe, het staat toch vele malen leuker om je hete kruidendranken hierin te presenteren dan simpelweg een mok neer te zetten waar je bezoekers zelf een theezakje in kunnen dippen? Profiteer van de grootste merken die deel uitmaken van ons ruime aanbod.