Menu Sluiten

Illy koffie is heerlijke koffie!

Iedereen die koffie drinkt heeft wel eens Illy koffie gedronken. En dat is niet zo vreemd. Het is zo ongeveer de meest gebruikte koffie in de horeca en ik heb het zelfs eens aan boord van een vliegtuig gekocht. Maar wist je dat je Illy koffie ook voor thuis kunt bestellen? Of je nu een apparaat hebt voor gemalen koffie of dat je een koffieapparaat met een bonenmaler hebt, je kunt Illy koffie bestellen en ook thuis die heerlijke koffie drinken. De kwaliteit is sowieso goed, het is misschien alleen even zoeken naar de, voor jou, perfecte koffie. Er zijn namelijk nogal wat soorten waar je uit kunt kiezen.

Bestel een proefpakket van Illy koffie

Je kunt een pakket van 5 of 6 verschillende soorten koffiebonen (250 gram per soort) bestellen om er voor eens en altijd achter te komen welke koffie jouw voorkeur heeft. Heb je je voorkeur bepaald? Dan kun je een voordeeldoos van maar liefst 12 blikken van 250 gram bestellen. Zo grijp je nooit mis als je 's ochtends op zoek gaat naar het eerste bakkie van de dag. Illy koffie is heerlijk en je zult het verschil met andere merken echt gaan proeven.

Ook heel geschikt voor cappuccino en latte

Heb je zo'n fancu koffiezetapparaat met melkopschuimer erbij? Ook dan is Illy koffie het merk voor jou. Je kunt met deze koffie de meest heerlijke cappuccino's, latte's en espresso's maken. Gewoon voor als je eens wat variatie wilt. Drink jij gewone koffie en drinkt je partner het liefst cappuccino? Geen probleem. Je hoeft dan tussendoor echt niet te wisselen van koffie, of dit nu gemalen of een bonen versie is. Het is een kwestie van de juiste knop indrukken op je apparaat en de perfecte bak koffie komt er vanzelf uit.

Je kunt meer met koffie

Zo kun je er de meest lekkere desserts mee maken, denk dan bijvoorbeeld aan tiramisu. Hiervoor week je "lange vingers" in de espresso. Uitgebreide recepten staan op internet. Maar je kunt ook je "gewone" kopje koffie opleuken door het te serveren in een mooi glas en er dan een bolletje vanille-ijs in te doen, een flinke dot slagroom maakt het geheel compleet. Ook de verschillende koffies met likeur zijn natuurlijk een aanrader. Maar met Illy koffie is het eigenlijk zonde om de likeur in de koffiemok te schenken. Zet er daarom een glaasje van het een of ander naast. Zo behoud je de echte, heerlijke koffiesmaak en verwen je jezelf met een likeurtje.