Veel bedrijven geven jaarlijks, of soms vaker bedrijfsfeestjes. Een feestje waarbij het hele bedrijf bij elkaar komt, er even niet aan werk wordt gedacht of over wordt gepraat, maar gezelligheid en ontspanning staan centraal.

Organisatie van het bedrijfsfeest

Zit jij in de organisatie van het bedrijfsfeest, dan is het van belang om dit feest tot in de puntjes te regelen. Het is van belang om ver van tevoren te bedenken hoe deze dag, middag of avond er uit zal moeten gaan zien en afhankelijk daarvan kan er een geschikte locatie en invulling van het programma worden gekozen.

Geschikte locatie

Afhankelijk van het aantal mensen dat binnen het bedrijf werkt, is het huren van een geschikte locatie van belang. Houd er rekening mee dat populaire locaties soms al tijden van tevoren geboekt zijn, dus leg de locatie tijdig vast. Er kan natuurlijk ook voor worden gekozen om het bedrijfsfeestje op het kantoor te houden, dat kan voordelen hebben voor veel mensen qua vervoer. Het is wel leuk om het kantoor voor deze gelegenheid een beetje op te leuken, zodat het niks weg heeft van een normale werkdag. 

Hapjes en drankjes

Naast een geschikte locatie moeten er natuurlijk ook lekkere hapjes en drankjes zijn voor de gasten. De gasten zijn met elkaar aan het praten, dus het is prettig als er rond wordt gegaan met drankjes en hapjes. Houd bij de keuze van de hapjes rekening met het feit dat ze makkelijk eetbaar zijn, niks is zo ongemakkelijk wanneer je met iemand in gesprek bent en de saus van het hapje vliegt alle kanten op. Lekkere cocktails worden vooral in de zomermaanden ook zeer gewaardeerd.

Interesse?

Op de site van Evenses zijn verschillende mogelijkheden voor de catering van je bedrijfsfeest. Op deze site zijn ook veel leuke artiesten te vinden die het bedrijfsfeest helemaal afmaken. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld een solo-artiest of een gave DJ. Het is de moeite waard om alle verschillende opties te bekijken.