Bekijk hier de spiegel ovaal van de Spiegelshop. Aldaar zie je prachtige exemplaren spiegel ovaal die bijzonder handig kunnen zijn. Als voorbeeld zo’n spiegel ovaal in de gang, de spiegel wordt vaker gebruikt dan je vooraf zou denken. In zo’n spiegel ovaal in de gang werp je net die blik voordat je de deur uitgaat, zo weet je zeker of je haar en make-up nog goed zit. Op de site staan nog andere tips waar de spiegel goed zal staan. Echter ronde en ovale spiegels hebben niet zoveel keuze met de lijsten, daarvoor moet je de rechthoekige modellen hebben.

De Spiegelshop heeft spiegels in alle stijlen

Naast de spiegel ovaal heeft de Spiegelshop andere modellen. Vooral met de rechthoekige modellen is er veel keuze met de lijst rond de spiegel. Het advies is om bovenaan de site ‘stijlen’ te selecteren, en dan kiezen wat voor soort interieur je hebt. Bijvoorbeeld de Scandinavische spiegels is dan een beetje middenmoot, dat matcht met verschillende stijlen. Terwijl de zwarte stalen lijst echt typisch iets is voor de industriële inrichting. Het tegenovergestelde is dan een sierlijke houten lijst zoals klassiek barock of de brocante lijst. In ieder geval kun je alle kanten op, met mogelijk de Scandinavische spiegels als middenmoot wat bij alles past.

Het voordeel van online kopen

Items voor je interieur kun je het beste online kopen. Je krijgt het thuis gestuurd, en waar het moet komen kun je het bekijken. Dat is beter dan bepalen in een showroom of winkel. Je kan dan zien of dat de lijst wel of niet bij je overwegend landelijke interieur past. Ondanks dat de Spiegelshop Hengelo een flink aanbod heeft van spiegels met lijsten, kan het zijn dat de goede er niet bijzit. Dan kun je contact opnemen met de Spiegelshop want er is een lijstenmakerij voor maatwerk. Beter is dan om van tevoren inspiratie op te doen, want dan kun je makkelijk aangeven wat je wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *