Menu Sluiten

Een weekendje Rotterdam

Op vakantie in deze tijd wordt ons niet gemakkelijk gemaakt, toch zijn er gelukkig enorm veel alternatieven. Reis je bijvoorbeeld liever niet naar het buitenland? Dan kun je ook heel leuk een weekendje weg in eigen land gaan. Nederland heeft enorm veel te bieden en heeft ook nog eens enorm veel onontdekte pareltjes. Het is in de meeste gevallen ook nog eens goedkoper om in Nederland een weekendje weg te gaan, dan bijvoorbeeld een stedentrip naar het buitenland. Het leuke hiervan is dat je óf geld overhoudt, óf dat je iets meer kan besteden aan bijvoorbeeld een luxe etentje of een luxe hotel. Op de lijst van pareltjes staat ook de stad Rotterdam. De stad is in Nederland enorm populair en dat komt dan ook omdat er onwijs veel te doen is! Benieuwd hoe je een weekendje Rotterdam in kunt delen? Lees dan snel verder!

Bezienswaardigheden

Rotterdam is een van de culturule steden die enorm veel te bieden heeft. Voor de voetballiefhebbers, en dan speciaal Feyenoord fans, kan een tripje naar de Kuip natuurlijk niet ontbrekend. Houd je niet zoveel van voetbal of sport? Dan heeft Rotterdam gelukkig nog veel meer te bieden. Kunstliefhebbers kunnen bijvoorbeeld naar hartelust diverse musea en culturele centra bezoeken. Ook zijn de kubuswoningen een aanrader, ook al ben je geen kunstliefhebbers, dan kun je alsnog genieten van deze aparte verschijning in de stad. Verder is de markthal ook een plek die je niet mag missen als je Rotterdam bezoekt. De markthal heeft inmiddels zoveel bekendheid vergaard en dit komt niet alleen door zijn imposante uitstraling. Binnen is er namelijk ook van alles te beleven en kun je enorm veel leuke kraampjes bezoeken. Met een tas vol gevuld met lekker vers eten ga je weer terug naar je Hotel Rotterdam Centrum, dat kan niet anders! 

Must sees 

Een aantal andere must sees die niet in een weekendje Rotterdam mogen ontbreken zijn bijvoorbeeld de majestueuze Erasmusburg, maar ook het bezoeken van de Euromast. Voor echte adrenaline junks is het zelf mogelijk om vanaf deze toren te abseilen. Een ultieme mogelijkheid om een dag te ontspannen en lekker te eten en de andere dag te vullen met wat meer spanning. Daarnaast zit het centrum van Rotterdam vol met leuke kroegjes, restaurantjes en winkeltjes dus vervelen is er dit weekend zeker niet bij. Dompel je onder in alles wat Rotterdam te bieden heeft en ik beloof je dat je een leuk weekend tegemoet gaat. Heb jij nog leuke tips? Laat het me dan gerust weten!