Menu Sluiten

Een letselschadeadvocaat bij verkeersongeval

logo

Als een ander aansprakelijk is voor het verkeersongeval heb je als slachtoffer recht op verschillende vergoedingen. Als je door het ongeval letsel hebt opgelopen zul je recht hebben op een vergoeding van de door jou gemaakte kosten. Hiervoor is het verstandig om een letselschadeadvocaat verkeersongeval bij in te schakelen zodat je op het juridisch vlak de beste hulp zult krijgen. 

De advocaten van Hijink Advocaten 

Ruim 40 % van alle verkeersongevallen is een kop-staartbotsing. Bij dit ongeval botst een voertuig tegen het voertuig ervoor, veelal wordt dit ongeval veroorzaakt door het houden van voldoende afstand tussen de desbetreffende voertuigen. Bij deze kop-staart botsingen is een whiplash een zeer veel voorkomend letsel. Door een whiplash heeft het slachtoffer erg veel last van de nek en de rug. Door dit letsel zal het slachtoffer niet meer in staat kunnen zijn om te werken en zullen de kosten hierdoor oplopen en kun je in aanmerking komen voor het claimen van een schadeclaim. Het is daarom belangrijk om een goede letselschadeadvocaat verkeersongeval in te schakelen zodat je bij het schaderegelingstraject als slachtoffer zijnde geen rechten laat liggen. Een letselschade advocaat kan je helpen bij het verkrijgen van een schadeclaim van de kosten die jij door het opgelopen letsel hebt opgelopen.

Een advocaat met een keurmerk

De letselschade advocaten met een LSA keurmerk werken ieder jaar tenminste 500 uur aan letselschadezaken. Advocaten met dit keurmerk zullen ook ieder jaar worden bijgeschoold en kunnen zich aanvullend aanmelden in het Register Letsel.