Menu Sluiten

Een goede fietsaccu opslag

Nu dat de elektrische fiets met de dag steeds meer in trek komt, zul je ook zien dat er veel winkels bijkomen. Echter is het dan enorm van belang om er goed voor te zorgen dat de fietsaccu opslag veilig en correct wordt gehouden. Wanneer jij hier nog niet eerder over na hebt gedacht, dan raad ik je aan om contact te zoeken met Denios. Dit bedrijf weet namelijk als geen ander hoe dat er op de veiligheid gelet moet worden. Mede dankzij de juiste kennis en ervaring op dit gebied staan zij je graag te woord.

Perfectie vind je bij Denios

Zelf weet ik maar al te goed hoe prettig Denios te werk gaat. Voor een aantal maanden geleden hadden wij hier al een kast gekocht voor de fietsaccu’s. Aangezien het bij ons met de dag steeds drukker wordt leek het mij handig om nog zo’n kast te bestellen.

De kast welke wij toen hadden gekocht bij dit bedrijf was helaas niet meer beschikbaar. Hierdoor wist ik niet precies welke kast geschikt zou zijn. Gelukkig staat Denios je maar al te graag te woord om alles zo netjes mogelijk voor je te verwerken.