Menu Sluiten

Code 95 nascholing bij Verkeersschool Wesseldijk

Vrachtwagen

Voor code 95 nascholing ben je bij Verkeersschool Wesseldijk aan het juiste adres. Deze grote regionale rijschool is gespecialiseerd in Code 95 cursussen. Iedereen die in het bezit is van een registratie code 95 weet dat je deze elke 5 jaar moet verlengen. Hiervoor moet je verplicht 35 uur nascholing volgen. Tijdens deze cursussen worden professionele chauffeurs van bussen en vrachtwagen bijgeschoold op diverse onderwerpen. Zo blijven zij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, wetten en regels en kunnen zij zich nog veiliger en zelfverzekerder op de openbare weg begeven.

Code 95 nascholing

Code 95 nascholing voor beroepschauffeurs

Elke chauffeur heeft andere interesses en komt in zijn dagelijkse werk ook andere dingen tegen. Een buschauffeur in een Nederlandse stad komt met andere dingen in aanraking dan een internationaal vrachtwagen chauffeur. Daarom is bij Verkeersschool Wesseldijk het aanbod code 95 nascholing groot en divers. Zo kun je uit de verschillende cursussen een keuze maken en je eigen pakket samenstellen om zo te voldoen aan de 35 uur nascholing die verplicht is voor het verlengen van je code 95. Van de 35 uur zijn minimaal 7 uur praktijk. Je kunt daarbij denken aan het nieuwe rijden, rij-optimalisatie schadepreventie, lange zware voertuigen (LZV) of behaviour based safety (BBS). Wanneer je een totaalpakket afneemt kun je extra voordelig voldoen aan jouw nascholing code 95. Voor € 899,00 kun je voldoen aan je 35 uur nascholing.

Theorie

Extra korting voor bedrijven met meerdere cursisten

Bedrijven kunnen nog meer korting krijgen. Als je als bedrijf meerdere chauffeurs hebt die hun code 95 moeten verlengen en daarvoor nascholing moeten volgen, dan kun je extra voordelig meerdere pakketten afnemen. In sommige gevallen is het ook mogelijk om cursussen in house te geven zodat er ook bespaard wordt op reistijd en -kosten van de cursisten. Neem hiervoor contact op met Verkeersschool Wesseldijk. Op de website vind je het totale aanbod van beschikbare cursussen. Je kunt je hier ook direct inschrijven.