Menu Sluiten

Het perfecte cadeau voor de doornormale man!

Mannen zijn echte doeners. Het is dan ook niet zo verrassend dat de man vooral praktisch is ingesteld en houdt van materialisme. Als je op zoek bent naar een leuk, goed of origineel cadeau dan doe je er in ieder geval goed aan om het een beetje in deze hoek te zoeken. Geurtjes en sieraden zijn natuurlijk leuk maar voor af en toe. Jouw vriend, broer, vader, neef, kennis of collega heeft dat uiteraard niet iedere keer te krijgen tijdens een feestelijke aangelegenheid. Ben jij dus op zoek naar een beetje inspiratie wat betreft met welke cadeaus je ze wel keer op keer gaat blij maken? Lees dan vooral snel verder!

Mannen en bier

Mannen en bier zijn bijna onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Zeker als we in het weekend eens een rondje kroeg doen of bij een vriendenavondje onverwachts aankloppen kunnen we je bijna met volle zekerheid zeggen dat de meerderheid van de mannen met een biertje in zijn hand staat. Niet zo gek ook natuurlijk, het goudgele sap is ook gewoon echt een mannendrankje. Wil jij dus aankomen zetten met echt een goed cadeau? Koop dan iets met of voor zijn bier. Van een speciale of grappige opener tot aan een handig koelkastje of een bierglas dat zichzelf koud kan houden. Er zijn tig cadeaus op de markt die speciaal voor bier zijn gemaakt en ze zijn een groot succes bij de mannen.

Mannen en kleding

Er bestaan natuurlijk uitzonderingen maar over het algemeen hebben mannen het niet zo heel erg op shoppen. En mochten ze dit wel al doen dan zijn ze het liefst zo snel mogelijk iedere winkel weer uit. De kledingkast van een man zal over het algemeen dan ook iets meer uitpuilen dan de kledingkast van een vrouw. Toch betekent dit niet dat mannen niet van kleding houden. Sterker nog, ook de man wil zich graag van zijn beste kant laten zien maar gemak dient de mens. Er is toch niets beter als dat deze kleding gewoon voor je wordt gekocht? Laat een verjaardag of een andere feestelijke aangelegenheid daar nou perfect moment voor zijn. Een paar leuke shirts voor zijn verjaardag, een mooie blouse voor kerst of een aantal bjorn borg boxers tijdens pakjesavond. Voor iedere gelegenheid is er wel een leuk kledingitem dat voldoet aan onder andere het budget.

Mannen en eten

Inmiddels weten we ook al dat de liefde van de man door de maag gaat. Mannen zijn dol op eten en kunnen bijna altijd hun geluk op als ze een cadeau krijgen dat eten gerelateerd is. Wat dacht je bijvoorbeeld voor accessoires voor tijdens het BBQ’en, een heerlijk etentje voor twee of een kookworkshop. Een kookworkshop klinkt misschien niet helemaal als een cadeau voor mannen maar zeker met een BBQ workshop of een workshop waarbij de heerlijkste hamburgers worden gemaakt is menig man al heel snel om.