Menu Sluiten

Aan tafel! Zijn we er allemaal?

Natuurlijk kan een groots opgezet diner niet aanvangen zonder gasten. Maar hoe zorg je ervoor dat ze zich op hun gemak voelen en het ook gezellig hebben? Dat kan van verschillende factoren afhangen, waarvan we een aantal belangrijke hieronder bespreken.

En daar was licht!

Natuurlijk moeten je bezoekers ‘s avonds laat ook een hand voor ogen kunnen zien. Maar of je nu gebruik maakt van natuurlijk licht of strategisch geplaatste lampen, zorg er altijd voor dat je precies bepaalt hoeveel er waar binnenvalt. Op en rond de eettafel kun je bijvoorbeeld kaarsen neerzetten die voor een intieme sfeer zorgen. Zo komen je gasten en jij nader tot elkaar!

Wat ruikt mijn neus?

Jouw ovenheerlijke gerechten, natuurlijk. Maar wat nog meer? Koffie? Thee? Gebak? Ja, dat ook. Althans, streep door wat niet van toepassing is.

Ook los van dit alles kun je een heerlijke geur verspreiden om je gasten op hun gemak te stellen. Zo worden bij binnenkomst meerdere zintuigen enorm in de watten gelegd! Kies een huisparfum dat perfect bij jouw interieur en/of de tijd van het jaar past. Gebruik geurstokjes, -branders of andere verspreiders om de puntjes op de i van de sfeer in je woonkamer te zetten!

Presenteerblaadje(s)

Wanneer het daadwerkelijk tijd is om aan te schuiven, laat je niets aan het toeval over. Je hebt uiteraard al rekening gehouden met de dieetwensen van je gasten en verse ingrediënten gebruikt om een verrukkelijk menu mee samen te stellen. Maar daarvan geniet je pas werkelijk wanneer het ook nog eens onberispelijk gepresenteerd wordt. Gelukkig kun je in dat opzicht altijd rekenen op het veelzijdige aanbod van Royal Doulton. Dit gerenommeerde merk biedt je verschillende serviezen vol moderne en klassieke designs waartussen je altijd iets vindt dat perfect bij jouw tot in de puntjes georganiseerde avond past!